onsdag 12 november 2008

Bröd

Varför möglar bröd så sjukt snabbt i detta land? En limpa jag köpte för tre dagar sen - kaputt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Idag har jag blivit kvinna. Skämt åsido var jag på en himla bra kurs angående att ha tjejgrupper. Vi fick lära oss hur man kan berätta på bra sätt för ungdomar om hur det är att bli tonåring och allt vad det innebär.
Jag tycker du ska fråga Dermot nästa gång du träffar honom, vad är det som har hänt egentligen och varför vill han inte att du ska få dina pengar? Då kanske han känner sig dum om du konfronterar honom öga mot öga.
Idag har Zorro blivit av med sin manlighet, han ligger utslagen i soffan efter att ha varit nedsövd hela dagen. Imorron är jag ledig hela dagen, skönt.
...KRAM...

Anonym sa...

Förresten, förvara brödet i frysen o ta upp vid behov

Jennika sa...

Haha, vad du skrämmer mig! Det kunde verkligen missuppfattas, haha. Ja, men vad bra! Fast jag tycker nog redan att du är bra på det mesta, men man kan väl aldrig veta för mycket?
Ja, det får jag göra, frågan är ju bara när nästa gång han kommer hem ännu! Hyran från denna och förra veckan ligger fortfarande kvr på samma ställe så. Han har inte vart hemma på två veckor.
Åh, Zorran! Vad jag saknar honom. Hoppas han mår bättre nu! Och jag hoppas att alla mina katter mår bra! Speciellt Madicken, hon behöver extra mycket kärlek! Fast det behöver de andra två också.
Jag är också ledig imorgon! Skönt!!
Kram!